zaterdag 20 september 2014

Lalylala

Vorige week bij Echt Studio in Alpen aan de Rijn geweest en een hele tas wol/haakgaren in geslagen en van de week begonnen aan 2 nieuwe knuffels. De vos na het patroon van Lalylala en een schildpad maar ben even kwijt waar ik het patroon vandaan heb.

Beide heb ik gehaakt met stonewashed en haaknaald 3,5 en het zijn met recht knuffels geworden. De vos is 35 cm en de schildpad, zittend 27cm, kijken wie ik hier weer blij mee kan maken.



Het paard wat ik een paar weken geleden had gemaakt is inmiddels naar een nieuw vriendje toe. vind het wel een beetje jammer dus dat wordt een nieuwe haken.


op naar het volgende patroon van Lalyla, ik heb de kangaroo nog liggen en nog een hele bak stonewashed.

vrijdag 12 september 2014

Dierenvriendjes

Vorige week naar de hobbybeurs in Nieuwegein geweest maar dat was echt zonde van mijn tijd en ook geen cent uit gegeven op de entree na dan. Nu maar wachten op de Krea Doe in de Jaarbeurs in Utrecht.

Intussen heb ik niet stil gezeten en ben ik verder gegaan met het haken uit het boekje van Anja Toonen `wensdieren` ben echt helemaal verliefd.


Het paard is ongeveer 25 cm hoog, deze heb ik gehaakt met dropsparis en haaknaald 4. De olifant en het konijn zijn gehaakt met Catania en haaknaald 3 en deze zijn ongeveer 15cm geworden. Voor alle drie heb ik al een lieve, nieuwe eigenaar gevonden.

zaterdag 6 september 2014

armbandje gemaakt

Even iets heel anders dan haken deze keer. zie zoveel leuke armbandjes langs komen op internet dus dacht dat kan ik ook. wat kralen ingeslagen en aan de gang gegaan met dit als resultaat


Zo eens lekker snuffelen op de hobbybeurs in Nieuwegein, kijken op ik mooie Alpaca wol kan vinden voor mijn nieuwe projectjes